Om oss

Specialister med lokal förankring.

Företagsförmedlingen har varit verksamma sedan 2005 och våra mäklarteam är specialister på köp och försäljning av ägarledda företag med ett försäljningspris inom ca 10–300 miljoner. Med ett femtiotal medarbetare över hela landet och ett eget matchningssystem ser vi till att säljare och köpare finner varandra. Vi känner köparna och vet vem som frågar efter vad, både lokalt och nationellt.

Leder och driver hela försäljningsprocessen

För dig som ska sälja ditt företag finns vi tillhands genom hela processen. Vi börjar med förberedelserna inför ägarförändringen och avslutar först när överlåtelsen är klar. Vi håller i allt från värdering och beskrivning av företaget till budgivningsprocess och avtalsförhandling. I ryggen har vi dessutom tillgång till ett antal samarbetspartner, vilket blir till nytta i frågor som rör allt från juridik och skatter till företagsekonomi och finansiering.

Vi är nära både säljare och köpare

Vårt kontaktnät är både stort och effektivt. För att vara nära säljarna och nå ut till köparna har vi en rikstäckande och samverkande mäklartjänst över hela landet.

Vårt eget nationella matchningssystem underlättar att hitta rätt köpare till varje försäljningsobjekt och vice versa. Matchningssystemet gör det även möjligt att få fram de senaste budgivarna inom en viss bransch.

Vi har nära kontakt med fler än 1 000 investerare som löpande köper företag och fastigheter och vi knyter ständigt nya kontakter med investerare i Sverige och utomlands, dels via 500 egna företagsbesök per år och dels via företagsrådgivare runt om i landet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att prenumerera på vårt nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om kommande aktiviteter, försäljningar och annat som är på gång.

Anmäl dig idag!

Företagspresentation

Läs vår företagspresentation för Företagsförmedlingen.

PDF

Våra samarbetspartners

När det gäller mindre och medelstora, ägarledda företag, med en omsättning under 10 mkr samarbetar vi med Bolagsbron. Bolagsbron erbjuder professionella tjänster som omfattar hela försäljningsprocessen, med allt från presentation av ditt företag till avslut och tillträde, och skräddarsyr försäljningsprocessen efter dina önskemål och behov.