IRG Rörinspektion har fått en ny ägare i Per Hellman med bolag

IRG Rörinspektion har fått en ny ägare i Per Hellman med bolag

Företagsförmedlingen var rådgivare när bolaget IRG, verksamma inom främst flödesmätningar och tillskottsvattenutredningar, stod inför ett generationsskifte och sökte ny huvudägare för fortsatt expansion.

Efter mer informell överenskommelse vid köksbordet återstod den formella delen som följer vid större transaktioner och kompanjonskap. Två månader senare var avtalen klara i gott samarbete med Delphi och Vinge som bistått parterna.

”Det har varit ett bra flow i arbetet med Företagsförmedlingen som haft rätt våglängd och effektivt drivit processen som startade i mitten av april. Flera storbolag var intresserade men valet föll på Per Hellman med bolag som jag tror kommer vårda och växa IRG och de anställda på bästa sätt för framtiden”, säger säljaren.

IRG TV-Inspektion AB har på 20 års tid växt till ca 25 anställda och omsätter ca 35 Mkr med god lönsamhet. Bolaget är verksam inom VA-Infrastruktur med till största del kommunala bolag som beställare och har de senaste åren utvecklat banbrytande teknik för att minska belastningarna i avloppsnäten och mot reningsverk.

 

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button