Comfort stärker sin position genom förvär av Reko Rör Närke AB

Comfort stärker sin position genom förvär av Reko Rör Närke AB

Från den 8 juli blev Reko Rör Närke AB en del av Comfort. I samband med förvärvet stärker Comfort ytterligare sin position på marknaden som en av de största installationskedjorna i Sverige.

Reko Rör är baserade i Örebro och utför rörinstallationer av alla slag i Örebro län med omnejd. Bolaget ägs av Thorleif Arnesen, Kalle Karlsson, Thomas Alkman och Petri Suokas. Bolaget har 11 anställda och omsätter i år 30 miljoner kronor. Reko Rör har lång erfarenhet och bredd i rörbranschen och arbetar huvudsakligen med entreprenader, utför servicearbeten och samarbetar med fastighetsbolag, industrier och byggentreprenörer i hela Närke. 

-Vi ser mycket fram mot att bli en del av en stor multidisciplinär kedja som Comfort som har ett starkt varumärke och en mycket fin entreprenörs- och serviceanda. Jag ser så klart också många fördelar med centrala system, starkt inköp och skarp marknadsföring, säger Thorleif Arnesen, delägare och VD Reko Rör AB. 

-Med förvärvet av Reko Rör stärker vi vårt multidisciplinära erbjudande mot företag i Örebro län. Det är ett bolag som har mycket hög kompetens inom VS och som jag är övertygad om kommer att bidra till att lyfta Comfort i hela regionen, säger Göran Swedérus, VD Comfortkedjan. 

-Vi känner alltid en stor tillfredställelse när vi lyckas hitta ”rätt köpare” till våra uppdragsgivare. Reko Rör har utvecklats fantastiskt bra under ett antal år men var nu i en situation där det krävs ytterligare resurser för att kunna fortsätta växa. Dessa resurser har Comfort och därför är matchningen och timingen perfekt, säger Richard Skarin, Företagsmäklare på Företagsförmedlingen.

Ditt team

Richard Skarin

Företagsmäklare

0768-82 05 55
richard.skarin@ffkf.se

Tom Skarin

Företagsmäklare

070-555 48 24
tom.skarin@ffkf.se
Call Now Button