A-Search Group AB förvärvar samtliga aktier i Snille Bemanning AB

A-Search Group AB förvärvar samtliga aktier i Snille Bemanning AB

A-Search Group AB har per den 12 november förvärvat samtliga aktier i Snille Bemanning AB. Företagsförmedling, genom Jesper Georgii-Hemming och Johan Gabrielsson, var säljarnas rådgivare i försäljningsprocessen.

–Vi kan se tillbaka på en effektiv process med två parter som verkligen passar bra tillsammans, säger Jesper Georgii-Hemming.

Snille Bemanning är nischat mot teknik och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning inom flera delar av teknikbranschen. Med god förståelse för kund och kandidat arbetar företaget kompetensbaserat med hög kvalitet, engagemang och stor teknisk förståelse.

A-Search Group AB är ett av Sveriges mest erfarna Executive Search-bolag med moderna metoder och starka nätverk. De arbetar med att leverera kvalitativa och kundanpassade rekryteringar och är en naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsfrågor. A-search har funnits på den svenska marknaden sedan – 91.

–A-Search Group AB kommer vara en ypperlig ägare till Snille Bemanning AB och tillsammans kommer de kunna utveckla affären till dess fulla potential. Utmaningen i just den här affären var att finna en väl avvägd överenskommelse parterna emellan, även gällande de så kallade mjuka värdena. Med dedikerade och professionella parter på ömse sidor så blev detta en framgångsrik process, avslutar Jesper.

Ditt team

Johan Gabrielsson

Företagsmäklare

070-602 22 66
johan.gabrielsson@ffkf.se
Call Now Button