Välrenommerad och inarbetad verksamhet inom personlig assistans och hemtjänst

Välrenommerad och inarbetad verksamhet inom personlig assistans och hemtjänst

Region: Sverige

Bransch: Tjänster/Service

Omsättning: 100-200 Mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla ett lönsamt och växande företag med lång erfarenhet inom personlig assistans och hemtjänst. Omsättningen växer successivt är för år och ligger i intervallet 100-150 Mkr med en stabil lönsamhet.

Beställ PM

Efter vår granskning av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget bedriver personlig assistans samt tillhandahåller även utökade servicetjänster inom hemtjänst som bland annat hemstäd, fönsterputs och trädgårdsskötsel.

Affärsidéen är att erbjuda en unik personlig assistans som sträcker sig bortom traditionell vård och omsorg och som har en stark betoning på relationer och personliga möten. Genom tidigare erfarenheter har Bolaget etablerat en god förståelse för arbetssätt och metoder med brukare, anhöriga, gode män och personal. Bolaget har en hög teknisk och yrkesmässig förmåga och kapacitet att utföra dessa uppdrag.

Verksamhetens drygt 300 anställda medarbetare utgör en mångsidig och kvalificerad personalstyrka, rekryterade efter kompetens, erfarenhet och skicklighet. Tjänsterna är fördelade mellan administratörer, arbetsledare, undersköterskor och personliga assistenter.

I nuvarande verksamhet finns möjlighet att ta emot fler kunder alternativt tillgodose befintliga kunders behov av utökning.

Fördelar med investeringen

  • Bolaget har successivt utökat verksamheten till att även omfatta områden som hemtjänst och ett antal servicetjänster för sina brukare. Personlig assistans är dock Bolagets kärnverksamhet.
  • Bolaget strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, vilket visas genom låg personal-omsättning, stort engagemang i individuell planering och satsning på en stressfri arbets-miljö med god bemanning och schemaläggning.
  • Genom omfattande erfarenhet har de byggt upp en djup förståelse för arbetssätt och metoder vilket visas i deras höga tekniska och yrkesmässiga kompetens.
företagsförmedlingen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button