Välrenommerad klinik inom avancerad estetisk plastik-kirurgi

Välrenommerad klinik inom avancerad estetisk plastik-kirurgi

Region: Stockholm

Omsättning: 15-25 mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla en klinik som erbjuder specialisttjänster inom plastikkirurgi samt estetiska behandlingar såsom fillers, laserbehandlingar, botox och olika hudvårds- och ansiktsbehandlingar med mera. Kliniken är belägen i Stockholm och har en omsättning på ca 18 Mkr med ett EBIT på ca 6 Mkr.

Beställ PM

Efter vår granskning av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget erbjuder ett heltäckande koncept inom estetisk plastikkirurgi, laserkirurgi och estetisk medicin. Behandlingskonceptet utgår från en kombination av de olika behandlingsmetoderna vilket bidrar till att patienternas individuella behov tillfredsställas med ett naturligt slutresultat. Kombinationsbehandling av flera delmoment vid samma tillfälle ger bästa resultat och är en kostnadseffektiv behandling.

Verksamhetens har tillgång till en handfull specialistläkare samt ett 15-tal medarbetare. Verksamhetens läkare är experter och har dokumenterade specialistkompetenser inom sina respektive områden. Teamet är väl sammansvetsat och har arbetat tillsammans under många år.

Hela den estetiska marknaden har haft en kraftig utveckling. Klinikens starka varumärke kan vara både en plattform för en fortsatt expansion eller för en branschkollega som vill expandera genom etablering i verksamhetens område.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Kliniken besitter spetskompetens inom avancerad estetisk kirurgi i kombination med uppföljande behandlingar.
  • Kliniken använder sig av ledande tekniker och utrustningar.
  • Bolaget har en liten kostym med små overheadkostnader och därmed inte så exponerade för de naturliga svängningar som uppkommer över året.
  • Det finns goda möjligheter att skala upp verksamheten då kliniken har fyllt sina tider enbart på rekommendationer och passiv marknadsföring.
  • Bolaget har tillgång till väl utrustade lokaler med egna övernattningsrum och en egen narkosläkare.

Ekonomi

Mkr
2022
2021
2020
2019

Omsättning

17,7

20,3

21,8

19,3

EBIT

5,9

7,0

9,4

4,2

företagsförmedlingen

Ditt team

Sofia Beuschel

Biträdande Företagsmäklare

070-467 58 79
sofia.beuschel@ffkf.se

Johan Gabrielsson

Företagsmäklare

070-602 22 66
johan.gabrielsson@ffkf.se
Call Now Button