Uthyrning och montering av byggställningar

Region: Syd

Omsättning: 80-90 mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla ett engagerat, noggrant och högkvalitativt företag inom uthyrning och montering av byggnadsställningar, industriställningar, väderskydd, inbrottsskydd samt specialställningar beläget i Södra Sverige. Bolaget har fått utmärkelse som DI gasellföretag två år i rad.

Verksamheten

Bolaget erbjuder effektiva, genomtänkta och hållbara lösningar till kunder inom främst bygg- och byggservicebranschen.

Bolaget är auktoriserade via STIB (Ställningsentreprenörernas branschorganisation), vilket är ett kvitto på att Bolaget är en seriös aktör med den kompetens som krävs för att utföra ställningsentreprenader enligt svensk lagstiftning och aktuella branschregler.

Bolaget har ett stort lager av ställningar för olika ändamål. Detta kombinerat med 26 högkompetenta medarbetare medför en hög flexibilitet och anpassning efter kundernas önskemål och behov, utan att göra avkall på kvalitet eller säkerhet. Bolagets grundare har under sin långa tid i branschen skaffat sig omfattande kunskaper inom området.

Samtliga av Bolagets ställningsmontörer är utbildade enligt FallSafe utbildningsplan och innehar FallSafe certifieringslicens och är auktoriserade enligt STIBS kriterier. Medarbetarna har en hög kompetens, är flexibla och anpassningsbara.

Beställ PM

Marknad

Bolagets geografiska marknad omfattar främst södra Sverige. Bland Bolagets kunder återfinns flertalet stora och stabila byggföretag, fastighetsägare, måleriföretag, takföretag, energiföretag med flera branscher.

Bedömningen och prognoser pekar på att byggindustrin kommer att fortsätta att växla upp i år eftersom bostadsbyggandet tar fart och anläggningsinvesteringarna fortsätter att stiga. Bostadssektorn fortsätter att agera dragkrok även 2022 då också lokalinvesteringarna stöttar utvecklingen.

Bygg- och anläggningsbranschens sammanlagda investeringsvolym, som innefattar bostäder, lokaler och anläggningar, ökar från 535 miljarder kronor under 2020 till 554 miljarder kronor 2021.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har under sina verksamma år skaffat sig hög kompetens inom sitt verksamhetsområde och kan erbjuda sina kunder effektiva och säkra lösningar.
  • Bolagets medarbetare är serviceinriktade, flexibla och har hög kompetens inom sinaarbetsområden.
  • Bolaget har utvecklat en effektiv arbetsprocess för att säkerställa att alla projekten byggerpå kunskap och kvalitet.
företagsförmedlningen

Ekonomi

Omsättningen per 2020 uppgick ca 85 mkr med ett EBIT på ca 11 mkr

Nyckeltal (mkr)

Omsättning

Rörelseresultat

2020P

85,4

10,9

2019

60,3

4,9

2018

69,5

10,3

Ditt team

Thomas Nordqvist

Företagsmäklare

070-714 40 60
thomas.nordqvist@ffkf.se
Call Now Button