Underleverantör inom rörbockning & svetsning

Underleverantör inom rörbockning & svetsning

Region: Öst

Bransch:

Omsättning: 30-50 mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla ett lönsamt och kompetent verkstadsföretag inom bockade rör och svetsade detaljer, företrädesvis avgasdelar till bilindustrin.Bolagets omsättning uppgick till ca 35,7 Mkr per 2021 med ett EBIT på ca 4,8 Mkr.

Verksamhet

Bolaget har en produktionsverkstad på 7 000 m2 inrymmande en bred och modern maskinpark bestående av bland annat helelektriska bockmaskiner där Bolaget snabbt kan ställa om och bocka dimensioner med små radier.

Bolaget har ett nära samarbete med fordonsindustrin där kvalitet är en mycket viktig del av verksamheten. Bolaget arbetar efter kvalitetssystemet ISO 9001:2015 och är väl bekanta med processer som APQP, PPAP och FMEA.

Beställ PM

Medarbetare

Bolagets 30 medarbetare är nyckeln till framgången och Bolagets viktigaste resurs. Med engagemang, passion och med kunden i fokus, säkerställer de kvalitet in i minsta detalj.

Utvecklingsmöjligheter

Utvecklingsmöjligheter finns främst genom att komplettera verksamheten med nya affärsområden då bockade rör och svetsade artiklar behövs för många olika slags produkter. Bolagets förädlingstjänster kan erbjudas andra slutanvändare i andra branscher.

företagsförmedlningen

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har en bra och effektiv organisation, med snabba ledtider och mycket bra kontroll på produktivitet och kvalitet med mera.
  • Bolaget arbetar kontinuerligt med förbättringar i både produktion och kvalitet
  • Medarbetarna har lång erfarenhet, hög kompetens och är engagerade

Ditt team

Peter Henningsson

Företagsmäklare

073-380 07 65
peter.henningsson@ffkf.se
Call Now Button