Teknikinstallatör av automationslösningar inom premiumsegmentet

Teknikinstallatör av automationslösningar inom premiumsegmentet

Region: Stockholm

Omsättning: 20-30 mkr

Om verksamheten

Nischat företag som har specialiserat sig inom avancerade och fullt kundanpassade automationslösningar i ett exklusivt high-end segment, primärt i stor-Stockholm. Bolaget är ledande inom sitt slutkundsegment gällande smarta hem för VIP-kunder och den primära målgruppen är kvalitetsbyggare, arkitekter och inredningsarkitekter. Genomsnittlig omsättning för de senaste åren uppgår till ca 28 mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 3 mkr.

Bolaget har ett mycket gott rykte i branschen för sin höga kvalitet, projektstyrning och leveranssäkerhet. De erbjuder en effektiv process med en genuin servicekänsla och kan erbjuda integration av alla typer av system för styrning och automation till en användarvänlig helhet.

Beställ PM

Medarbetare

I dagsläget har bolaget 15 anställda varav 11 elektriker och en inhyrd ekonomitjänst. Bolagets prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling och certifiering av sina medarbetare inom nya produkter och tekniker. Elektrikerna är certifierade 6-års montörer samt ECS-certifierade elektriker. Samtliga medarbetare har hög kompetens och servicenivå, är flexibla och lojala.

Objektets styrkor

  • Bolaget är en helhetsleverantör av avancerade och kundanpassade automationslösningar och tar fullständigt ansvar, från införsäljning och projektering, utförande till dokumentation.
  • Bolaget är kreativt och har engagerade problemlösare med en stark känsla för service och kundnöjdhet.
  • Bolaget har stor erfarenhet inom många olika styrsystem som t.ex. KNX, Lutron, Creston och Contel4.
företagsförmedlningen

Utvecklingsmöjligheter

Ambitionen finns att utvidga positionen utifrån nya kund-/målgrupper, nya affärserbjudanden och ökad konkurrens, samt justera och förtydliga sin varumärkesposition.

För att effektivisera utvecklingsprocessen söker nuvarande ägare en strategisk partner, som med rätt resurser och organisation, kan erbjuda samordningseffekter och synergier. Partnern erbjuds att tillsammans med nuvarande ägare, som är villig att återinvestera i verksamheten, vara delaktig i utvecklingsprocessen i syfte att lyfta verksamheten och bolaget till nästa nivå.

Ditt team

Sofia Beuschel

Biträdande Företagsmäklare

070-467 58 79
sofia.beuschel@ffkf.se

Johan Gabrielsson

Företagsmäklare

070-602 22 66
johan.gabrielsson@ffkf.se
Call Now Button