Supertrade AB har förvärvats av FSN Capital

Supertrade AB har förvärvats av FSN Capital

FSN Capital har förvärvat samtliga aktierna i Supertrade AB med tillträde den 30 november 2020. Supertrade AB bedriver e-handel inom dragkrokar för personbilar under varumärket Dragkrokskungen.

I dagsläget erbjuder Bolaget över 3 000 olika dragkrokar. Bolaget erbjuder både fasta och avtagbara dragkrokar till bra priser från originaltillverkare som Steinhof, Westfalia / Monoflex, WITTER, BRiNK (Tidigare Thule). Under sina verksamma år har Bolaget levererat och monterat flera tusen dragkrokar runt om i landet.

Bolaget erbjuder även hjälp med att montera dragkroken hemma hos kunden, på dennes arbetsplats, i egen verkstad eller hos någon av Bolagets utvalda partner-verkstäder. För de kunder som känner att de själva har kunskap och möjlighet att montera sin egen dragkrok erbjuder Bolaget dragkrokar av ”Gör-Det-Själv” typ.

Supertrade AB omsätter ca 32 mkr med ett rörelseresultat på 3,4 mkr och har 7 anställda medarbetare. Bolaget har sitt huvudkontor i Halmstad.

FSN Capital grundades 1999 och är en ledande private equity-rådgivare i Nordeuropeiska regionen med 2 125 miljoner euro under förvaltning med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

FSN Capital fokuserar på att göra kontrollerade investeringar i företag och utveckla investeringarna på ett ansvarsfullt sätt genom interaktion med respektive portföljbolag, och särskilt engagemang mot anställda, leverantörer, lokala samhällen där företagen verkar och miljön som helhet.

Portföljbolagen får potentialen att förvandlas till mer konkurrenskraftiga, internationella och lönsamma enheter under FSN Capitals ägarperiod.

Ditt team

Thor Bergenholtz

Verksamhetsansvarig

070-364 14 10
thor.bergenholtz@ffkf.se

Katarina Bogardi

Affärsstöd

070-609 10 33
katarina.bogardi@ffkf.se
Call Now Button