Reledo förvärvar Städgladen

Reledo förvärvar Städgladen

Förvärvet av Städgladen stärker Reledos erbjudande inom lokalvård för kontor och kommersiella ytor, samt ökar den lokala närvaron i Stockholm och Göteborg.

Städgladen är en helhetsleverantör av städtjänster för kontor, kommersiella ytor och avancerade miljöer. Med över 30 år i branschen har bolaget djup kompetens inom såväl enkla som avancerade arbeten. Verksamheten genomsyras av kvalitet, kundfokus och kompetensutveckling och har lett till en fin historik av tillväxt. Idag är Städgladen verksamma i Stockholm och Göteborg. Företaget grundade 1993 av David Nildén och Ricard Höckerfelt, som fortsätter driva bolaget i egenskap av VD och Vice VD.

-Vi är övertygade om att Städgladen blir ett såväl naturligt som viktigt tillskott till Reledos FM-erbjudande och vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans med gruppen, säger VD David Nildén.

-Städgladen är ett mycket fint och välskött bolag med lång erfarenhet och stark kompetens. Med Städgladen kompletterar och stärker vi Reledos geografiska närvaro i Sverige. Vi är glada över att välkomna David, Ricard och resten av teamet på Städgladen till Reledo och ser fram emot att jobba vidare tillsammans, säger Jonas Warnander, koncernchef på Reledo.

-Genomförandet av affären har gått smidigt och samarbetet mellan parterna och deras rådgivare har fungerat utmärkt. Det har lett till att processen har löpt på bra, varit välstrukturerad och fokuserad på affärens genomförande. Vi är glada att i detta fall kunnat bidra till en konstruktiv affärslösning som fungerar bra för bägge parter. Tack vare köparens och säljarens pragmatiska inställning och fokus på genomförande så kunde processen slutföras enligt uppställda mål”, kommenterar David Hedlund och Carl Erik Sars, transaktionsrådgivare på Företagsförmedlingen.

Från vänster: Carl Erik Sars (Transaktionsrådgivare Företagsförmedlingen), David Nildén (Städgladen), Ricard Höckerfelt (Städgladen), Jonas Warnander (Reledo), Fredrika Claezon (Celero Capital)

Ditt team

David Hedlund

Företagsmäklare

070-934 92 99
david.hedlund@ffkf.se

Carl Erik Sars

Företagsmäklare

070-743 22 13
carlerik.sars@ffkf.se
Call Now Button