Såld

Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Norra Norrland

Omsättning:

20-25 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Verksamhet med helhetslösningar inom underhåll och service till process- och kraftindustrin.

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla en verksamhet inom industri-montage samt underhåll och service till process- och kraftindustrin. Bland kunderna återfinns stora och stabila aktörer inom kraftindustrin. Bolaget har en stabil omsättning med ett EBIT på ca 2,3 mkr för det senast redovisade verksamhetsåret.

VERKSAMHET

Bolaget har ett inarbetat namn i branschen och ett mycket gott renommé bland sina kunder. Bolagets målsättning är att utveckla och stärka företagets position inom svensk vattenkraft och processindustri. Bolaget ska tillhandahålla och leverera service, montage och underhåll med helhetsfunktion och skapa en stark och synlig företagsimage som står för upplevd och förväntad kvalité.

Bolaget har idag åtta anställda medarbetare som besitter stor kompetens och kunskap. De har handplockats för att kunna hantera alla delar i ett projekt. Organisationen är mycket flexibel och har goda kunskaper och förutsättningar för att finna de optimala lösningarna för sina kunder. Bolaget har byggt upp långsiktiga och stabila relationer till ett antal underleverantörer som utför de tjänster som Bolaget själva inte tillhandahåller såsom plåtbearbetning, ytbehandling, svarvning, transporter med mera.

MARKNAD

Bolagets geografiska huvudmarknad består av Västerbotten men Bolaget utför även projekt på andra orter runt om i Sverige. Verksamheten har stora framtida potential och marknader som Bolaget ännu inte har bearbetat är t ex områdena Biobränsle och Vindkraft där det finns många potentiella kunder om en ny ägare vill bearbeta nya kunder.

MASKINPARK

Bolaget har en modern verkstad med en bred av maskiner för att kunna hantera både mindre och större, mer avancerade projekt. Bolaget har bland annat fyra st. fullt utrustade montagecontainrar.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolagets medarbetare är handplockade och har stor kompetens och kunskap samt stor flexibilitet.
  • Bolaget bedrivs som ett hantverksföretag med mycket stor flexibilitet för att kunna anpassa sina lösningar efter kundernas önskemål och behov.
  • Verksamheten är lönsam och har lågt investeringsbehov.

Ditt team