Såld

Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Norra Norrland

Omsättning:

12 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Verksamhet inom plåtslageri med mångårig erfarenhet i branschen.

Företagsförmedling har nöjet att förmedla ett företag inom tunnplåtsslageri inom byggnadsplåt och ventilationslösningar både för offentliga miljöer och privata hem. Bolaget erbjuder både helhetslösningar samt arbetar med utgångspunkt från färdiga handlingar. Bolagets kunder består främst av byggföretag, entreprenadföretag och även en del privatpersoner.

Verksamhet

Bolagets affärsidé är att erbjuda högkvalitativa och professionella produkter och tjänster inom tunnplåtsslageri med allt från ritning till färdig produkt. Bolaget arbetar främst med byggnadsplåt och ventilationsarbeten. Genom att vara lyhörd till beställarens önskemål och fungera som problemlösare vill Bolaget vara den part som kunderna vänder sig till, för både stora och små projekt. Bolaget har under sina verksamma år byggt upp goda relationer med sina kunder och ett gott rykte på marknaden. Den geografiska marknaden omfattar Norr- och Västerbotten där Bolaget arbetar både efter kusten och i inlandet som täcks upp av sju rutinerade plåtslagare.

Utvecklingsmöjligheter/potential

Det finns stora potential i nuvarande verksamhet, främst genom att fortsätta att bygga och stärka Bolaget redan goda relationer med sina kunder samt den goda renommé som Bolaget har på marknaden. Bolaget har under sina verksamma år haft god orderstock och full beläggning på sina medarbetare och har under de senaste åren märkt en ökad efterfrågan. Bolaget har en fulltecknad orderstock även innevarande år samt under hela 2020.

Ekonomisk utveckling

Bolagets omsättning uppgår till mellan ca 10-15 mkr med god lönsamhet.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har alltid haft en god orderstock och full beläggning på sina medarbetare, även under de år som många andra företag i branschen har kämpa vid lågkonjunktur.
  • Bolaget har alltid satt familjeandan högt vilket har uppmärksammats av Bolagets kunder och bidragit till en låg personalomsättning då många av Bolagets medarbetare arbetat i Bolaget under mer än 20 år.
  • Bolaget finner en trygghet i sina noggranna och ansvarskännande medarbetare.

Ditt team