Såld

Bransch:

Transport

Region:

Väst

Omsättning:

40 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Transportverksamhet inom kran och anläggning

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en väl inarbetad transportverksamhet som utgår från Västra Sverige. Bolaget har en fordonspark bestående av 21 fordon av varierande slag.

Verksamhet

I Bolagets transport- och maskintjänster ingår kran- och specialfordon, schakt & anläggning samt renhållning/avfallshantering. Bolagets fordonspark innefattar bland annat kassett-lastbilar, grus- och schaktlastbilar, kran- och fastflakslastbilar med mera. Bolaget har lång erfarenhet i branschen och ett rykte att vara pålitliga, flexibla och att göra det som är bäst för kund. I dagsläget har Bolaget 26 pålitliga medarbetare varav 22 chaufförer, tre maskinförare och en administrativ medarbetare.

Kunder & marknad

Det finns ett stort behov av Bolagets tjänster i regionen de verkar och bedömningen är att den positiva marknaden kommer bestå framöver. Det finns potential att växa genom befintliga kunder men även med nya kunder då efterfrågan är stor. Bland Bolagets kunder återfinns flertalet stora aktörer inom olika branscher vilket skapar en bra riskspridning.

Ekonomisk information

Omsättning runt 40 mkr med ett EBITDA på ca 11 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har en etablerad kundportfölj som är väl diversifierad.
  • Hög medarbetarnöjdhet som ger bra aktivitet.
  • Bolaget ligger i framkant gällande miljötänk och besitter en modern fordonsflotta.

Ditt team