Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Omsättning:

80 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Ventilationsgruppen Bohuslän AB har förvärvats av Hjo Installation Invest AB

Företagsförmedlingen har företrätt ägarna/säljarna till Ventilationsgruppen Bohuslän AB (”Ventilationsgruppen) vilka är verksamma inom ventilationsteknik med verksamhet i västra Sverige. Bolaget är en komplett leverantör och erbjuder bland annat ventilationsentreprenad, ventilationsservice och energieffektivisering.

Ventilationsgruppen har 30-talet anställda och en omsättning på ca 80 Mkr med ett EBIT på ca 5 Mkr.

Bland Ventilationsgruppens kunder återfinns professionella beställare inom fastighetsbranschen, fastighetsbolag, byggentreprenörer, fastighetsförvaltande bolag, industrier, ventilations- och serviceföretag, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting.

Ägargruppen till HJO består av en grupp entreprenörer och investerare med bred erfarenhet från ledande positioner. Ventilationsgruppen är det 8:e förvärvet som HJO gör bara under 2022. Efter förvärvet omsätter HJO-koncernen ca 885 Mkr.

Christoffer Olbrich, koncernchef i HJO, är glad att få göra ytterligare affärer med Företagsförmedlingen genom Andreas Arnewid och Jonas Hultgren som har ordning och reda, smidighet och en positiv approach.

Varför är detta ett bra förvärv?

Ditt team