Såld

Bransch:

Handel

Region:

Norra Norrland

Omsättning:

20-50 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Välrenommerad möbelbutik i Norra Norrland

Bolaget bedriver en välrenommerad och inarbetad möbelbutik där sortimentet består av bland annat soffor, fåtöljer, bord, stolar, sängar, madrasser, belysning, förvaring, trädgårdsmöbler, mattor, inredningsdetaljer med mera. Bolaget erbjuder även heminredningstjänster, samt montering och transport av möbler.

Verksamhet

Butikens största kundkategori består av privatpersoner men Bolaget har även kunder inom offentliga sektorn. Bolaget har i dagsläget 10-15 anställda fördelat på försäljning, administration, lager och leveranser. Lokalerna vari verksamheten bedrivs ägs av Bolaget och är strategiskt belägna och välanpassade för verksamheten.

Marknad

Möbelbranschen utgör den fjärde största sällanköpsbranschen och har en av de högsta tillväxttakterna. Svenska folkets vilja att göra om sina hem verkar bara bli starkare och starkare. Idag spenderas en stor del av hushållens disponibla inkomst på hem och inredning och denna trend verkar bara bli starkare. Det finns mycket stora möjligheter att ytterligare öka den lokala marknadsandelen för butiken.

Ekonomisk utveckling

Bolaget har haft en positiv utveckling både omsättnings- och resultatmässigt de tre senaste åren och har under innevarande verksamhetsår fortsatt att växa.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget erbjuder flexibilitet, kvalitet och god kundservice.
  • Bolaget är inarbetat och har stabila relationer till både kunder och leverantörer.
  • Bolaget har kunniga, kompetenta och engagerade medarbetare.

Ditt team