Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Väst

Omsättning:

50-70 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Välrenommerad Livsmedelsproducent med starkt varumärke

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en livsmedelsproducent med försäljning till främst butikskedjor och via upphandlingsförfaranden. Bolaget har en mycket modern produktionsanläggning och hanterar hela kedjan från produktion till kund.

Verksamhet

Bolaget tillverkar och säljer sitt sortiment under eget inarbetat varumärke av högsta kvalitet.Bolaget har ett 20-tal anställda och är ett välkänt namn för restaurangägare, butiksinnehavare och delikatessdiskbesökare och har bl.a. erhållit många utmärkelsen genom åren. Bolaget har ca 100 godkända butikskunder från de största kedjorna.

Produkter

Från lokala bönder säljer Bolaget premiumprodukter och det konstanta sortimentet som saluförs året runt innehåller ett 30-tal artiklar. Utöver bassortimentet tillverkas även mer säsongsbetonade produkter. Hållbart, ekologiskt och KRAV är centralt för Bolagets produkter.

Anläggning

Bolaget har en mycket modern anläggning och har under de senaste åren gjort omfattande investeringar. Bolaget har i dagsläget inget investeringsbehov. Det finns kapacitet för fördubblad tillverkningen i nuvarande anläggning.

Ekonomisk information

Bolagets omsättning har under de senaste redovisade åren uppgått till mellan 50-70 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har ett gott renommé i regionen och har byggt upp välkända varumärken.
  • Bolaget har en toppmodern produktionsanläggning som inte kräver några större investeringar de kommande 10 åren.
  • Bolaget är en mycket uppskattad leverantör hos de lokala kunderna på grund av sin höga service. Köptroheten hos kunderna är stark.

Ditt team