Såld

Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Syd

Omsättning:

24-30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Tillverkning och installation av utrustning

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en mycket fin verksamhet inom industriservicesektorn.

Verksamhet

Bolaget bygger, monterar, demonterar samt flyttar produktionsanläggningar och specialmaskiner Ett komplex installation kan vara att montera ned och installera en ny produktionslinje till ett svenskt storföretag som Volvo och ABB. Vidare erbjuder Bolaget tillverkning och montering av kompletta eller delar av utrustningar efter kundens ritningar eller önskemål. Även kundservice mot befintliga kunder är en viktig del av verksamheten. Genom ett mycket bra samarbete med lokala leverantörer i sitt närområde kan bolaget erbjuda allt från svetsade konstruktioner till precisionsbearbetade utrustningar.

Kunder

Bolagets kundbas utgörs av såväl stora som mindre företag inom den tillverkande industrins olika segment, vilket ger en bra riskspridning.

Marknad

Marknaden för Bolagets tjänster är god, orderingången är bra och det råder ingen brist på uppdrag. I dagsläget måste Bolaget tacka nej till uppdrag då de egna resurserna inte räcker till.

Nyckeltal (mkr) 2018 2017 2016
Omsättning 23,6 35,9 30,1
Rörelseresultat 2,8 6,7 6,1
Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer.
  • Verksamheten är väl inarbetad och stabil.
  • Flexibilitet är ett nyckelord i verksamheten, kundens önskemål ska helt enkelt lösas. En förutsättning för det är att Bolagets personal har ett väldigt stort yrkeskunnande och är allround, ”alla kan göra allt”.

Ditt team