Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Väst

Omsättning:

63 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Stabil aktör inom elinstallationer

Bolaget utför elinstallationer inom ny- och ombyggnation på entreprenad samt servicearbeten inom områdena el, tele, nätverk, larm och belysning. Upptagningsområde består främst av Storgöteborg. Omsättning uppgår till mellan ca 60-80 mkr med ett mycket bra resultat.

Till pressmeddelande>

Verksamhet

Av Bolagets omsättning utgörs ca 95 % av entreprenader och resterande övriga 5 % av servicearbeten. Bolaget är en stabil aktör med lång erfarenhet i branschen som byggt upp en effektiv organisation med korta beslutsvägar och flexibilitet. Kundunderlaget är brett och den största kunden står för mindre än 25% av omsättningen.

Bolaget har 30-talet anställda med erfarenhet av att arbeta i en rad olika miljöer såsom sjukhus, industrier, affärsbyggnader, skolor och flerbostadshus. Elektrikerna har en hög teknisk kompetens och är skickliga på att ta fram smarta och kostnadseffektiva lösningar för kraft, belysning samt larm- och passersystem. De allra flesta har varit med i många år.

Bolaget har under sina verksamma år skapat ett rykte om sig att vara en trygg och pålitlig samarbetspartner. Detta har lett till återkommande projekt för bland andra Göteborgs Stad, Volvo Torslanda, PEAB samt en rad andra byggentreprenörer. Verksamheten har en solid plattform och förutsättningar för att fortsätta växa.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har en liten och flexibel organisation som kan anpassas efter olika scenarier och kunders behov.
  • Bolaget har en lång erfarenhet i branschen och har under sina verksamma år byggt upp ett gott rykte bland sina kunder och samarbetspartners.
  • Bolaget har en bred kompetens och kunskap vilket bidrar till att de kan ta sig an både stora och små entreprenader.

Ditt team