Såld

Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Väst

Omsättning:

15-30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Service och underhåll av maskiner

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en välrenommerad verksamhet inom service och underhåll av maskiner och fastigheter inom industrin, t ex underhåll av CNC-maskiner, elmotor-drifter, pumpar, svetsutrustningar, hydraulik och elinstallationer.

Verksamhet

Flertalet av Bolagets kunder återfinns inom industrier av olika slag, vilket gör att deras service- och underhållsarbete ser olika ut från kund till kund. Bolaget har totalt ca 80 st. kunder. Verksamheten har totalt 12 anställda med en åldersfördelning på mellan 25 till 60 år. Det är en bra företagskultur som byggts upp vilket innebär att Bolaget har en sund personalomsättning. Personalen är utbildade inom SSG, heta arbeten, mobila arbetsplattformar, säkra lyft, truck, fallskydd och HLR. Verksamheten bedrivs från en egen fastighet beläget i Västra Sverige.

Marknad

Den underliggande marknaden är stark och det går att växa både hos befintliga och även nya kunder. Det finns expansionsmöjlighet i Bolagets nuvarande lokaler. Bolaget har fokuserat på lönsamma uppdrag och kan växa både hos nya och befintliga kunder utan större ansträngning om anställning sker, då Bolaget har ett gott renommé och det finns en underliggande, god marknad.

Ekonomisk utveckling

Bolagets omsättning uppgår till ca 15-30 mkr med ett gott resultat. Bolaget har uppvisat en positiv omsättningstillväxt de fyra senaste åren. Vinstmarginalen har ökat och uppgick per 2017 11,45 %. Per Q1 uppgick Bolagets omsättning till ca 6,5 tkr.

OBS!

På grund av sekretesskäl vill säljaren godkänna alla intressenter innan de får ta del av PM. När du har klickat på knappen ”Intresserad? Beställ PM” ber vi dig därför att i fältet ”Meddelande” kort berätta om dig själv, erfarenheter inom företagande, branschen och tanken med förvärvet.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget är kända för deras höga servicenivå och snabba insatser.
  • Bolaget har ett nära samarbete med kunderna.
  • Personalen är utbildad och har en hög kompetens och ett genuint intresse av att lära sig mer.

Ditt team