Såld

Bransch:

Hotell/Restaurang/Turism

Region:

Öst

Omsättning:

17 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Sandsjö Wärdshus & Konferens med egen fastighet

Bolaget driver ett värdshus i Sandsjöfors mitt emellan orterna Sävsjö, Vetlanda, Eksjö och Nässjö. Värdshuset serverar allt från dagens rätt till á la carte och är ett begrepp inom julbord, då de årligen serverar 8-10 000 gäster. Bolaget äger fastigheten och såväl rörelsen som byggnaden är välinvesterade och väl underhållna.

Verksamhet

Sandsjö Wärdshus & Konferens driver ett traditionellt värdshus vackert beläget vid en sjö mitt på småländska höglandet. I närheten finns badplats och camping. Värdshuset har både självservering och bordsservering. Utbudet består av allt från dagens rätt till bröllopsmiddagar och minnesstunder samt konferenser och cateringverksamhet. Det finns plats för 240 personer inomhus och ytterligare 100 personer på uteserveringen under markiser samt konferenslokal för 40 konferensgäster. I anslutning till värdshuset finns en egen parkering för 100 bilar. Sandsjö Wärdshus & Konferens är ett begrepp inom julbord och serverar 8-10 000 gäster per år. Värdshuset har många återkommande lunchgäster på veckorna och är ett populärt utflyktsmål från de kringliggande kommunerna. Allt är välunderhållet och fräscht, både ute och inne. Bolaget har under årens lopp hela tiden arbetat med att utveckla och förbättra verksamheten. Detta syns tydligt i utvecklingen av såväl omsättningen som resultatet.

Ekonomisk utveckling

Verksamheten är framgångsrik och omsätter c:a 19 mkr med ett resultat efter finansnetto på drygt 1,4 mkr. Bolaget har utvecklats mycket bra under nuvarande ägares ledning, såväl omsättning som resultat har ökat och nått en ny nivå

Nyckeltal (mkr) 2016-04 2015-04 2014-04
Omsättning 18,8 16,7 16,9
Resultat efter fin.netto 1,4 1,5 1,6
Balansonslutning 7,5 7,7 7,5
Eget kapital 4,4 4,4 3,3
Soliditet 59 % 57 % 43 %
Varför är detta ett bra förvärv?
  • Stabil ekonomi - Bolaget redovisar en bra ekonomisk utveckling med stabil omsättning och god lönsamhet.
  • Erfaren organisation - Organisationen präglas av ett \
  • personligt\
  • engagemang med låg personalomsättning och lång och djup erfarenhet i branschen.
  • Välrenommerat varumärke - Välkänt och har ett mycket gott rykte på marknaden.

Ditt team