Såld

Bransch:

Handel

Region:

Väst

Omsättning:

179,4 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Nytänkande marknadsledare inom fritidsfordon -god lönsamhet med omsättning på hundratalet mkr

Bolaget har en accelererande tillväxt beroende på att de har ett starkt erbjudande samt att hemestrande och ökat friluftsliv har en tilltagande trend. Bolagets omsättning uppgår till mellan 200-400 mkr med ett rörelseresultat på över 5%. Rörelseresultatet har haft en stadig ökning. Bolaget har nationella samarbeten och skalbarhet för framtiden.

Verksamhet

Bolagets affärsmodell ger en lätt balansräkning och fina nyckeltal. Arbetsmetodiken såsom exempelvis LEAN och andra verktyg gör att metodiken är under konstant utveckling. Marknaden är hela Sverige och slutkunderna är konsument. Bolaget är väletablerat och har haft 30% årlig tillväxt under flertalet år vilket förväntas även kommande år. Strukturerade processer för marknadsbearbetning, ansvarsfördelning och allt från kundbemötande till uppföljning har lett till effektivt arbete, lojala kunder och medarbetare och som i sin tur genererar positiva kundomdömen.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget är väletablerat i en växande bransch och har lång och djup kompetens inom begagnat försäljning. Långtidsprognosen för fritidsfordon ser väldigt bra ut.
  • Bolaget har en stor kundnöjdhet där tidigare kunder rankar dem högt.
  • Verksamheten är skalbar, där Bolaget hittat rätt arbetsmodell och framgångs-faktorer för att etablera sig på andra orter.

Ditt team