Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Väst

Omsättning:

25-30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Mycket lönsamt måleriföretag med hög kompetens och servicenivå

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla ett inarbetat måleriföretag i Västsverige vilka erbjuder alla slags måleriarbeten, t.ex. fasad- och byggnadsmålning, tapetsering, klottersanering med mera.

Verksamhet

Bolaget har stort yrkeskunnande och servicekänsla och består idag av ett 20-tal duktiga målare som tillsammans bildar en verksamhet med hög kreativitet och noggrannhet. Bolagets duktiga målare, som även är företagets ansikte utåt mot kund, har allihop yrkesbevis och arbetar efter ISO 9000. Bolaget är medlem i bransch- och arbetsgivarorganisationen Målaremästarna och även anslutna till Svenska Målareförbundet.

Kunder

Kunder återfinns bland annat inom kommuner, statliga verk, fastighetsbolag, bostads-rättsföreningar, byggföretag, privatpersoner med flera. Efterfrågan på Bolagets tjänster är stor och det finns en god utvecklingspotential genom att rekrytera mer personal och/eller skaffa fler avtal med underentreprenörer.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolagets medarbetare har stort yrkeskunnande och en hög servicekänsla
  • Bolaget drivs med god ordning samt fin struktur enligt ISO 9000 vilket skapar hög trivsel bland medarbetarna vilket bidrar till låg personalomsättning.
  • Bolaget har ett stort nätverk med underentreprenörer

Ditt team