Bransch:

Bygg- och anläggning

Region:

Väst

Omsättning:

100  mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Lönsamt och stabilt företag inom asfaltering.

Företaget erbjuder högkvalitativa och heltäckande entreprenader inom markarbeten och utför asfaltläggning i alla typer av miljöer. Verksamheten bedrivs i västra Sverige som även är bolagets huvudsakliga verksamhetsområde. Omsättning är stabil och uppgår till runt 100 Mkr med god lönsamhet.

Verksamhet

Utöver själva asfaltsbeläggningen har bolaget en djup kunskap om de olika materiallagren, allt ifrån underlagets beskaffenhet till vad och hur man lägger under och toppskikt. Bolaget har ett drygt 20-tal medarbetare inkl ägare, gruppledare, projektledare, administration samt anläggningsarbetare.

Kunder

Bland kunderna återfinns industrier, stat och kommun, bygg- och fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Bolaget följer alltid miljöbestämmelser, slitagekrav, arbetsordning, utförande och tidplan.

Maskinpark

Bolaget har sedan start investerat i en maskinpark som matchar de stora aktörerna och som täcker kundernas förväntningar när det gäller både miljökrav och att kunna utföra beläggningsarbeten med höga krav

Expansionsmöjligheter

Det finns möjlighet att expandera verksamheten till ytterligare geografiska marknader samt genom att bearbeta tidigare och befintliga kunder i större utsträckning.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har lång erfarenhet inom asfaltläggning, har stor expertis och flexibilitet.
  • Bolaget kan erbjuda sina kunder den optimala lösningen baserat på deras önskemål och behov.
  • Bolagets breda maskinpark och duktiga medarbetare bidrar till att Bolaget kan erbjuda stor kapacitet, expertis och flexibilitet.

Ditt team