Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Stockholm

Omsättning:

20-30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Lönsamt expoföretag inom mäss- och monterbranschen

Företagsförmedlingen har nöjet att förmedla ett expoföretag vilket erbjuder allt från designade mässmontrar, utställning/showrooms, event till grafisk profilering av varumärken och budskap. Bolagets kunder får alltid högklassig service och full trygghet, oavsett om det gäller ett större eller mindre uppdrag.

Verksamhet

Bolagets affärsidé är att skapa miljöer och mötesplatser, både nationellt och internationellt, som skiljer deras kunder från mängden och med ett bra ekonomiskt resultat. Alla Bolagets projekt drivs i nära samarbete med kunderna och arbetsprocessen ser likadan ut, oavsett om mässan sker nationellt eller internationellt. Bolagets kunder får alltid högklassig service och full trygghet, oavsett om det gäller ett större eller mindre uppdrag. Bolagets ambition är att överträffa kundernas förväntningar och skilja dem från mängden. I dagsläget har Bolaget 16 anställda medarbetare fördelade på projektledning, design, grafisk produktion, lager och logistik.

Kunder

Bolaget har ca 300 återkommande kunder och arbetar både med uppdrag i Sverige och utomlands. Bolagets styrka är att erbjuda designade lösningar inom mässor och utställningar, egen grafisk produktion samt genomförandet av hela projekt för sina kunder.

Utveckling

Utveckling av verksamheten har skett genom satsningar på monterdesign och på den allt mer återkommande internationella mässmarknaden. Bolaget tillmötesgår även kundernas lokala behov av att synas via t.ex. skyltar, bildekor och egna utställningar. Det blir allt viktigare för företag och organisationer nå ut till och möta sina möjliga kunder.

Ekonomi

Bolagets omsättning uppgick till ca mellan 20-30 mkr det senaste verksamhetsåret med ett rörelseresultat på ca 1 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp ett starkt varumärke med gott renommé på marknaden.
  • För respektive uppdrag erbjuder Bolaget en personlig projektledare som tillgodoser kundernas krav på projektstyrning, kvalitet, leverans och uppföljning.
  • Bolaget har kreativa och skickliga medarbetare som kan skapa monterdesigner utifrån kundernas önskemål.

Ditt team