Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Väst

Omsättning:

>30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Lönsamt elinstallationsföretag specialiserat inom nybyggnationer

Företagsförmedling har fått uppdraget att förmedla ett elinstallationsföretag med hög kompetens och servicekänsla, som i kombination med lång erfarenhet av att erbjuda sina kunder kostnadseffektiva och smarta lösningar, har bidragit till en vinstmarginal på >20 % senaste tre åren.

Verksamhet

Bolaget har specialiserat sig på elinstallationer inom nybyggnationer på entreprenad inom områdena el, tele, nätverk, belysning samt installation av solceller och laddboxar.

Bolaget har skickliga elektriker med erfarenhet av att arbeta i en rad olika miljöer, men främst inom nybyggnation av villor och lägenheter. Elektrikerna har en hög teknisk kompetens och är skickliga på att ta fram smarta och kostnadseffektiva lösningar. De allra flesta har varit med i många år.

Bolaget är duktiga på att ta fram pålitliga nyinstallationskalkyler och i de fall det sker en förändring under en entreprenad är de snabba på att anpassa sin budget och hitta lösningar som är både kostnadseffektiva och ligger i framkant rent tekniskt. Sammantaget har verksamheten en solid plattform och förutsättningar att fortsätta växa.

Ekonomisk information

Bolagets omsättning för det senaste verksamhetsåret uppgick till > 30 Mkr med ett EBIT på 8-12 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har hög merförsäljning vid nybyggnationer.
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp ett gott rykte bland sina kunder och samarbetspartners.
  • Bolaget har en liten och flexibel organisation som kan anpassas efter olika scenarier och kunders behov.

Ditt team