Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Norra Norrland

Omsättning:

15-20 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Klinik inom Estetisk kirurgi

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en klinik inom estetisk kirurgi med verksamhet på fyra orter. Bolagets genomsnittliga omsättning för de senaste åren uppgick till ca 15,4 mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 2,6 Mkr.

Verksamhet

Bolaget har lång erfarenhet inom kirurgiska, plastikkirurgiska och estetiska operationer och behandlingar i en tilltagande omfattning och geografi.Verksamheten har under åren utvecklas och erbjuder idag estetisk och rekonstruktiv kirurgi med både öppen och slutenvårdsbehandlingar. Verksamheten är etablerad och har erfarna kirurger, anestesiologer och sköterskor som är knutna till kliniken. Kliniken vill erbjuda bästa tänkbara service, integritet och kvalitet. Patienten ska känna sig trygg och väl omhändertagen.

Medarbetare

I dagsläget finns fem läkare, sex sköterskor och en hudvårdsterapeut kopplade till Bolaget och verksamheter bedrivs på fyra orter.

Marknad

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom både kirurgiska operationer och inom hudbehandlingar. Plastikkirurgi och icke- kirurgiska behandlingar ökar både i Skandinavien och på världsbasis. Intresset för estetisk kirurgi och hudbehandlingar har ökat under åren och utveckling av marknaden fortsätter. En potentiell ny marknad skulle kunna vara att erbjuda ögon-laseroperationer för synfelsoperationer.

Utvecklingsmöjligheter

Ägaren har under åren skapat ett kontaktnät med etablerade kliniker i hela landet och möjlighet kan finnas att förvärva flera av dessa kliniker och nå en omsättning på 50-100 MKR.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Kirurger med lång erfarenhet och kompetent personal som narkosläkare och operations/narkos-sköterskor.
  • Kliniken har ett gott rykte i branschen med bra patientomhändertagande och god lönsamhet.
  • Kliniken erbjuder en god kvalitet, nära patientkontakt och trygghet för den enskilda patienten.

Ditt team