Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Väst

Omsättning:

30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Installationsbolag / Fastighetsservice

Bolag med verksamhet inom högkvalitativa och kostnadseffektiva installationer, service och reparation av vitvaror och tvättstugeutrustning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Verksamhet

Bolaget erbjuder professionella beställare hela kedjan av tjänster kring vitvaror - försäljning, installation, service och reparationer av tvättstugeutrustning och garanterar sina kunder korta ledtider. Bolaget är auktoriserad återförsäljare för flertalet kända varumärken inom vitvaror och utför service av de flesta märken som förekommer på marknaden.

Bolagets största verksamhetsområde är inom installationer, service och reparationer av tvättstugeutrustning i flerbostadshus med kunder som Wallenstam, Balder, HSB, MBA Fastighetsservice m.fl. samt en mängd andra fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd.

Bolagets har drygt tiotalet anställda inkl servicetekniker, installatörer, ekonomi/administration samt ägare/ledning. Fordonsparken består av 9 st. fullt utrustade medelstora servicebilar.

Ekonomi

Bolaget omsätter stabilt ca 30 Mkr med ett EBIT på ca 3 Mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Kostnadseffektiv och flexibel organisation som erbjuder snabba leveranser och hög kundnytta
  • Bolaget har byggt upp ett starkt lokalt varumärke med drygt 40 års historik
  • Bolaget erbjuder sina kunder en snabb och bra service med fullt utrustade servicebilar

Ditt team