Såld

Bransch:

Handel

Region:

Stockholm

Omsättning:

3 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Inarbetad och lönsam försäljningsagent inom dagligvaruhandel av non-foodprodukter

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla en försäljningsagent i Norden för europeiska producenter inom dagligvaruhandeln, av non-foodprodukter som t.ex. engångsartiklar, ljus, partyartiklar med mera. Bolaget representerar stora och världsledande producenter inom ovanstående produkter. Bolaget omsätter varor för ca 100 mkr/år.

>Pressmeddelande

Verksamhet

Bolagets affärsidé är att utveckla producenternas marknadsandelar i Norden med hjälp av sin kundbas, samt att erbjuda breda, konkurrenskraftiga produktsortiment till sin kundbas. Produkterna ska erbjudas med hög generell service, kunskap och tillgänglighet.

Kunder

Kunderna återfinns inom dagligvaruhandeln, heminredningshandeln, e-handeln, lågpriskedjor med flera och bland de största kunderna återfinns ICA, Rusta, ÖoB, Coop Norge, Bergendahls med flera.

Marknad

Bolaget arbetar i hela Norden. Det finns stora utvecklingsmöjligheter genom att marknadsandelarna kan ökas markant med nya obearbetade kunder på redan befintlig marknad. Det produktsortiment som Bolaget marknadsför är attraktivt med stort fokus på hållbarhet och miljö från båda producenterna och även hos kunderna.

Bolagets försäljning och marknadsföring av sina leverantörers produkter sker främst via branschmässor, telefonförsäljning, digitalförsäljning och direktförsäljning genom besök hos kunderna. Verksamheten är flyttbar.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Väl inarbetat och lönsam verksamhet.
  • Konkurrenskraftigt produktsortiment.
  • Stora kunder inom dagligvaruhandeln.

Ditt team