Såld

Bransch:

Handel

Region:

Omsättning:

375 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Hebe Frukt & Grönsaker AB förvärvar Kinnefrukt AB

Hebe Frukt och Grönsaker AB har förvärvat Kinnefrukt AB i syfte att stärka sin marknadsposition inom frukt och grönt i Västsverige.

Hebe Frukt & Grönsaker

Hebe Frukt & Grönsaker AB är en fristående, privatägd grossist med tydlig butiksfokusering som dagligen levererar till livsmedelsbutiker inom alla kategorier runt om i västra Sverige. Bolagets lager är beläget i Göteborg. Bolaget har en lång erfarenhet i branschen och är idag en modern och komplett leverantör som aktivt arbetar med att öka lönsamheten i sina kunders frukt- och grönt avdelningar. I dagsläget uppgår Bolagets omsättning till ca 430 Mkr fördelat på ca 60 anställda medarbetare.

Kinnefrukt

Kinnefrukt AB i Lidköping har en bakgrund sedan 1950-talet, då som Banankompaniet, är beläget i Lidköping. Företaget distribuerar sina varor inom Skaraborgs område, Trestads-området, delar av Bohuslän, södra Värmland, Närke och Västmanland. Försäljning sker i huvudsak till livsmedelsbutiker men även till restauranger och storhushåll med dagliga leveranser. I dagsläget uppgår Bolagets omsättning till ca 120 Mkr fördelat på ca 16 anställda medarbetare.

Varför är detta ett bra förvärv?

Ditt team