Såld

Bransch:

Handel

Region:

Väst

Omsättning:

20 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

E-handelsföretag med god lönsamhet inom biltillbehör för eftermontering till personbilar.

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla ett e-handelsföretag inom försäljning av högkvalitativa biltillbehör för majoriteten av marknadens personbilar samt monteringarbeten i egen verkstad eller via partnerverkstäder. Bolaget erbjuder ett brett sortiment med i dagsläget över 3 000 produkter inom sin nisch.

Verksamhet

Sedan starten har Bolaget valt att specialisera sig på att sälja och montera en viss typ av biltillbehör från välkända leverantörer. Försäljningen sker via Bolagets webbshop samt via fysisk butik och via telefonförsäljning. Under sina verksamma år har Bolaget levererat och monterat över 5 000 av sina ”produkter” runt om i landet. Bolagets ambition är att vara bäst på det de gör och att ge sina kunder bra service både före och efter sitt köp. Oavsett om kunderna väljer att utföra monteringen av ”produkterna” via bolaget eller själva så står tillverkarna bakom med fulla garantier. På detta sätt kan kunderna känna sig trygga oavsett vilket varumärke som de väljer att montera på sin bil.

E-handel

På Bolagets hemsida kan kunden knappa in bilens registreringsnummer och på så sätt få förslag på vilka ”produkter” som passar bilen. Därefter väljer kunden om de vill utföra installationen av ”produkten” själv eller om Bolaget ska göra jobbet. På hemsidan finns även övergripande instruktioner gällande hur installation av Bolagets ”Gör Det Själv” – paketet går till. Under 2019 har Bolaget utvecklat en ny tjänst för att få pris direkt och för att kunna boka en installationstid online. Den nya tjänsten beräknas vara klar att lanseras under januari 2020. Bolaget är certifierat inom ”Trygg E-handel” och lever upp till de krav som föreningen svensk Digital Handel ställer på e-handlare.

Ekonomisk information

Bolagets omsättning kommer att uppgå per 2020-02 till mellan 19-20 mkr med ett rörelseresultat på mellan 2,5-3,0 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Skalbar verksamhet
  • Bolaget har ett gott omdöme hos sina kunder. Detta har bidragit till många återkommande kunder
  • Bolaget erbjuder ett brett sortiment med produkter från välkända varumärken till majoriteten av förekommande bilmodeller på marknaden. Samtliga produkter innehar CE 94/20 standard

Ditt team