Såld

Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Väst

Omsättning:

50 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Automationslösningar och industrimontage

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en verksamhet som är en komplett helhetsleverantör till automationsindustrin. Bolaget är en komplett maskinbyggare för automationsindustrin, automationslösningar, industrimontage och legotillverkning av högsta kvalitet. Bolaget har stabila kundrelationer och det finns en stark efterfrågan.

Verksamhet

Bolaget är en komplett maskinbyggare inom automation, montage och legotillverkning för industrisektorn. Bolaget bygger, monterar, demonterar samt flyttar produktionsanläggningar och specialmaskiner. Därtill har bolaget en komplett mekanisk verkstad med moderna CNC maskiner för legotillverkning i små som stora serier. Kundernas behov kan tillgodoses under samma tak, vilket stärker både servicen och ger kortare ledtider. Bolagen tar ett helhetsansvar för kund med full kontroll från offert till intrimning hos slutkund. Bolaget har en bra positionering och inarbetat kontaktnät i en växande del av industrin och har lång erfarenhet av att starta med en ritning till att producera en färdig produkt. Bolaget har ca 40 medarbetare. Tillväxt är synonymt med Bolaget och man har genom året fått många utmärkelser och även nyligen utsedd till ”Mästar Gasell”. Bolaget är starkt efterfrågade inom automation och produktionslinor och antalet förfrågningar ökar stadigt. Bolaget är beläget i Östra Skaraborg, med närhet till Jönköping och Ulricehamn och kunderna finns i södra och mellersta Sverige.

Fastighet

Bolaget har under 2019 flyttat in i ny stor egenägd industrifastighet. Denna industrifastighet är nu anpassad för Bolagets verksamhet och ger plats för fortsatt stark tillväxt med möjlighet att ta betydligt större och platskrävande projekt som efterfrågas.

Ekonomisk utveckling

Bolagets omsättning senaste bokslut uppgick till drygt 45 mkr med ett rörelseresultat om ca 3,5 mkr. 2022 räknar Bolaget med att omsätta 80 mkr med mycket god lönsamhet.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har gjort sig ett namn i branschen och har gott renommé.
  • Bolagets bredd med helhetslösning inom automation, montage och legotillverkning.
  • Bolagets medarbetare har lång erfarenhet och hög kompetens

Ditt team