Såld

Bransch:

Bygg- och anläggning

Region:

Väst

Omsättning:

80-100 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Anläggningsföretag med stor kompetens beläget i Västra Sverige

Välrenommerat mark- och anläggningsföretag med hög kompetens och medarbetare som är utbildade inom flertalet områden vilket bidrar till att Bolaget kan erbjuda en unik mix av tjänster. Bolaget erbjuder ramavtalsarbeten, entreprenader samt drift- och underhållsarbeten.

Läs pressmeddelande>

Verksamhet

Bolaget erbjuder tjänster inom väg- och beläggningsarbeten, schakt, VA, kabel- och belysningsarbeten, sten- och plattläggning, dränering, trädgårdsanläggningar med mera. Bolaget arbetar målmedvetet med verksamhetsutveckling i syfte att tillfredsställa kundens behov och förbättra sin konkurrenskraft. I dagsläget har Bolaget ca 20 anställda där samtliga har god branschvana och rätt yrkeskompetens inom mark och anläggning.

Bolaget särskiljer sig från många andra då de har en bredd på väl valda utbildningar, exempelvis behörighet att få utföra uppdrag på säkerhetsklassad mark såsom flygplatser. Efterfrågan på de tjänster som Bolagets erbjuder är hög och det finns potential för ytterligare tillväxt.

Kunder

Bland Bolagets kunder återfinns såväl offentliga som privata större bolag, bostadsrättsföreningar (Ekonomiska föreningar) och privata konsumenter (ROT-uppdrag). Bolaget verkar i en expansiv region.

Ekonomi

Omsättningen per 2021 uppgick till ca 90 mkr. Genomsnittligt EBIT för de senaste fem åren uppgick till ca 7,5 mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har en hög kompetens bland sina medarbetare.
  • Bolaget har flera nytecknade ramavtal.
  • Bolaget har en bred, modern och miljöanpassad fordonspark.

Ditt team