Lönsamt & stabilt företag inom asfaltering

Region: Väst

Omsättning: 100-150 mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla ett företag som erbjuder

Bolaget erbjuder högkvalitativa och heltäckande entreprenader inom markarbeten och utför asfaltläggning i alla typer av miljöer. Verksamheten bedrivs i västra Sverige som även är bolagets huvudsakliga verksamhetsområde. Stabil omsättning på ca 100 Mkr med en vinstmarginal på ca 10%.

Beställ PM

Verksamhet

Utöver själva asfaltsbeläggningen har bolaget en djup kunskap om de olika materiallagren, allt ifrån underlagets beskaffenhet till vad och hur man lägger under och toppskikt.

Bland kunderna återfinns industrier, stat och kommun, bygg- och fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Bolaget följer alltid miljöbestämmelser, slitagekrav, arbetsordning, utförande och tidplan.

Bolaget har ett drygt 20-tal medarbetare inkl ägare, gruppledare, projektledare, administration samt anläggningsarbetare.

Bolaget har sedan start investerat i en maskinpark som matchar de stora aktörerna och som täcker kundernas förväntningar när det gäller både miljökrav och att kunna utföra beläggningsarbeten med höga krav.

Det finns möjlighet att expandera verksamheten till ytterligare geografiska marknader samt genom att bearbeta tidigare och befintliga kunder i större utsträckning.

Fördelar med förvärvet

  • Bolaget har lång erfarenhet inom asfaltläggning, har stor expertis och flexibilitet.
  • Bolaget kan erbjuda sina kunder den optimala lösningen baserat på deras önskemål och behov.
  • Bolagets breda maskinpark och duktiga medarbetare bidrar till att Bolaget kan erbjuda stor kapacitet, expertis och flexibilitet.
företagsförmedlningen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se
Call Now Button