Lönsamt företag som erbjuder helhetslösningar inom betonggjutning

Lönsamt företag som erbjuder helhetslösningar inom betonggjutning

Region: Syd

Omsättning: 30-50 Mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att hitta nya ägare till ett bolag som är specialiserat inom betonggjutning och erbjuder helhetslösningar inom området med fokus på att gjuta stora betonggolv anpassade för industriella ändamål. Den genomsnittliga omsättning för de tre senaste redovisade året uppgår till ca 40 Mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 5,7 Mkr.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget har omfattande erfarenhet inom entreprenad och tar ett helhetsansvar genom att erbjuda fullständiga lösningar för hela projektet, från start till mål, vilket skapar betydande mervärde för deras kunder.

Bolaget är beläget i södra Sverige och har etablerat starka relationer med ett flertal stora, nationella entreprenörer och byggbolag. Bolaget ser fördelar med att vara inblandade tidigt i projektprocessen för att säkerställa optimal planering och för att kunna erbjuda de bästa lösningarna och förutsättningarna för sina kunder.

Bolagets 12 medarbetare är flexibla, har stor kompetens inom området och levererar hög kvalitet och kundservice.

Marknaden erbjuder stora möjligheter med en växande efterfrågan på Bolagets tjänster över hela Sverige vilket skapar goda förutsättningar för fortsatt expansion.

Nuvarande ägarna vill utforska möjligheterna att finna ett partnerskap med rätt typ av aktör, för att på bästa sätt tillvarata alla Bolagets framtida utvecklingsmöjligheter.

 

Fördelar med förvärvet

  • Bolaget skickliga och erfarna medarbetare besitter djupgående kunskap inom sina arbetsområden.
  • Bolaget upprätthåller konsekvent hög kvalitet och service oavsett projektets omfattning eller storlek.
  • Under åren har Bolaget framgångsrikt byggt upp en stor och stabil kundbas med många återkommande kunder.
  • Bolagets breda kunskap och omfattande erfarenhet gör dem till en eftertraktad leverantör. Det goda ryktet de har byggt upp genom åren är ett bevis på deras förmåga att driva framgångsrika projekt.
företagsförmedlingen

Ditt team

David Stenberg

Företagsmäklare

073-544 49 01
david.stenberg@ffkf.se
Call Now Button