Lönsamt företag med lång erfarenhet inom ventilation samt styr- och reglerteknik

Lönsamt företag med lång erfarenhet inom ventilation samt styr- och reglerteknik

Region: Väst

Omsättning: 25-35 mkr

Företagsförmedling har fått uppdraget att förmedla ett företag som tillhandahåller ventilation, service och underhåll samt entreprenader. Bolagets geografiska marknad är Västsverige. Omsättningen för de senaste verksamhetsåret uppgick till mellan 25-35 Mkr med god lönsamhet.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget har lång erfarenhet inom styr- och reglerbranchen och har levererat helhets-lösningar med energieffektivisering som fokus.

Bolagets kunder består av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industrier och fabriker. Bolaget arbetar efter mottot att alltid ge kunden, liten som stor, ett bra, kvalitetssäkrat arbete och skräddarsydda tekniska lösningar som passar fastigheten. På så sätt har Bolaget vunnit förtroende och etablerat sig från kommun till kommun.

Det finns stor potential i nuvarande verksamhet genom att bygga vidare på den bas som redan finns.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget är duktig på att utveckla egna lösningar där de erbjuder en helhet inom ventilation samt styrlösningar med egna överordnade lösningar.
  • Bolaget har många avtal med sina ”slutkunder”.
  • Bolagets medarbetare har en hög kompetens, är engagerade och flexibla. Bolaget har lyckats att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna trivs vilket bidrar till lägre personalomsättning.
  • Bolaget har hög kompetens inom anpassning och optimering av inomhus-klimat. De har en systemförståelse och helhetssyn som skapar förutsättningar för att installationerna fungerar ändamålsenligt och utan driftstörningar.
företagsförmedlingen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button