Lönsamt företag inom tillverkning av produkter i aluminium & glas

Lönsamt företag inom tillverkning av produkter i aluminium & glas

Region: Syd

Omsättning: 30-40 mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att förmedla ett tillverknings- och montageföretag av produkter tillverkade av främst aluminium och glas. Bolaget kan leverera en helhetslösning med allt från projektering till sammansättning och montering. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 30-40 Mkr med en hög EBIT-marginal.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget är sedan många år producent av en av Nordens ledande utvecklare av system för tillverkning i aluminiumprofiler. Dörrar står för ca 50 % av försäljningen.

Bolagets geografiska marknad omfattar främst södra Sverige och bland kunderna återfinns bl.a. entreprenad- och serviceföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, fastighetsägare, glasmästerier och låssmeder.

Bolagets har kompetenta, flexibla och engagerade medarbetare som tillsammans med en modern och bred maskinpark möjliggör att bolaget kan erbjuda en hög leveranssäkerhet. Majoriteten av medarbetarna har en lång erfarenhet i branschen och specialistkompetens inom området.

Det finns stora expansionsmöjligheter i verksamheten genom att t.ex. utöka produktsortimentet, bearbeta nya kunder och geografiska marknader eller utöka återförsäljar-nätverket.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har skapat goda relationer med sina kunder och kan genom nära samarbete alltid vara lyhörda för kundernas behov och önskemål.
  • Bolaget har bra koll på omvärlden/nuläget och uppdaterar sig kontinuerligt på nya produkter och tekniker.
  • Bolaget har även ett gott samarbete med ett antal underleverantörer i syfte att kunna erbjuda kompletterande tjänster och snabba leveranstider.
  • Bolagets omsättning har ökat med mycket god lönsamhet.
företagsförmedlingen

Ditt team

Thomas Nordqvist

Företagsmäklare

070-714 40 60
thomas.nordqvist@ffkf.se
Call Now Button