Ledande aktör inom visuella kommunikationslösningar

Ledande aktör inom visuella kommunikationslösningar

Region: Väst

Omsättning: 100-130 mkr

Företagsförmedlingen har fått uppdraget att finna en ny ägare till en ledande aktör med 50 års erfarenhet inom hållbara och visuella kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder bl.a helhetslösningar inom skylt-, profil- och fasadlösningar till kunder inom fordonsindustrin, dagligvaruhandel och kommersiella fastigheter m.fl.

Verksamhet

Verksamheten består av tre olika verksamhetsområden: -Visuell kommunikation – skyltlösningar och tillhörande tjänster. -Fasadsystem – banbrytande, flexibla och hållbara ytskikt som fått stort genomslag. -Arbetsredskap – starkt globalt varumärke/produkter för tillverkning av skyltmaterial. Genom Bolagets olika affärsområden finns all kompetens och hantverk samlat under samma tak, vilket bidrar till en hög konkurrenskraft.

Beställ PM

Medarbetare

Bolaget har ett 40-tal medarbetare fördelat på arbetsområden som företagsledning, försäljning, design, konstruktion och produktion. Samtliga medarbetare, från säljare till produktion och logistik, har mycket god kompetens och hög servicenivå.

Utvecklingsmöjligheter

Bolaget är i en expansionsfas inom flera områden och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom samtliga affärsområden med fortsatt expansion både lokalt och globalt.

företagsförmedlningen

Ekonomi

Bolagets omsättning för de senaste åren har i genomsnitt uppgått till ca 100 Mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 11 Mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget är nytänkande i sin produktionsutveckling, skapar innovativa och smarta lösningar, erbjuder sina kunder den mest konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva lösningarna.
  • Bolaget har en hög miljömedvetenhet inom alla sina affärsområden och är även certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001
  • Bolaget har ca 50 års erfarenhet i branschen och har under sina verksamma år byggt upp starka varumärken och utfört flertalet stora referensprojekt.

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button