Ledande aktör inom utförande av vägmarkeringar runt om i Sverige

Ledande aktör inom utförande av vägmarkeringar runt om i Sverige

Region: Sverige

Bransch: Infrastruktur

Omsättning: 200-300 Mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att företräda en verksamhet med lång historik av expertis och erfarenhet inom utförande av vägmarkeringar, räfflor och andra horisontella markeringar i landet, både längs vägar och utanför vägnätet. Omsättning för de senaste verksamhetsåren uppgår till dryga 200 Mkr med en genomsnittligt EBITDA på drygt 15 Mkr för de senaste fyra åren.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom vägmarkeringar och horisontella markeringar i Sverige, med en marknadsandel på över 30%. Genom samarbeten med stora och ledande aktörer inom bygg och infrastruktur, samt avtal med Trafikverket och flera kommuner, har Bolaget en stark nationell närvaro.

Med en modern fordons- och maskinpark och ett 70-tal medarbetare, är Bolaget väl förberedda för framtiden. Ett genomfört generationsskifte säkerställer att medarbetarna har nödvändig utbildning och behörigheter.

Höga inträdesbarriärer, som krav på avancerad utrustning, skyddar marknadspositionen. Bolaget har gjort stora investeringar i framtida teknologier, inklusive fossilfria lösningar, vilket gör att Bolagets framtidsutsikter ser ljusa ut, med möjligheter till fortsatt tillväxt.

Fördelar med investeringen

  • Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster med allt från vägmarkeringar till off-road-tjänster och materialförsäljning, vilket gör dem till en komplett leverantör inom sitt område.
  • Bolaget har betydande egna resurser samt kompetenta medarbetare och har genomgått ett ”generationsskifte”.
  • Bolaget har en geografisk marknad som omfattar hela Sverige och har etablerat underhållsavtal med Trafikverket och flera kommuner runt om i landet samt samarbeten med stora aktörer inom infrastruktur.
  • Bolaget har investerat i en omfattande och modern fordons- och maskinpark, vilket säkerställer att de kan erbjuda en mångfald av tjänster med effektivitet, tillförlitlighet och säkerhet.
företagsförmedlingen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button