Kronans Apotek, centralt beläget i expansiva Gällivare

Kronans Apotek, centralt beläget i expansiva Gällivare

Region: Norr

Omsättning: 30-50 Mkr

Företagsförmedlingen har i uppdrag att förmedla Kronans Apotek Gällivare Centrum. Detta apotek är ett av Kronans privatägda/franchiseapotek som ligger centralt belägen i Norrskensgallerian i centrala Gällivare. Apoteket har en stor återkommande kundkrets och omsättningen växer succesivt och uppgår nu till drygt 30 Mkr med god lönsamhet.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Apoteket/Bolaget erbjuder ett brett utbud av läkemedel, hälsoprodukter och egenvårds-artiklar samt kompletterande tjänster som håltagning av öron, blodtrycksmätning och LPG-behandlingar.

Bolagets primära kundgrupp består av privatpersoner men Bolaget har även den del företagskunder.

Medarbetarna, tre anställda exkl. ägarna, består av två blivande farmaceuter som har godkända utbildningar från Socialstyrelsen som ännu inte har godkänd tentamen i Sverige, samt en apotekstekniker som erbjuder professionell rådgivning och stöd. Medarbetarna har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom läkemedel och hälsa.

Gällivare kommun har ca 17 000 invånare och Gällivare stad, centralorten, växer med starka rötter i gruvnäringen och en optimistisk framtidssyn.

Apotekslokalen är strategiskt belägen i Norrskensgallerian på Storgatan 15. Gallerian har en bra genomströmning av besökare och inrymmer butiker som Coop, Dressman, Elgiganten, Interflora, Lindex, Intersport, Kicks m.fl.

Fördelar med förvärvet

  • Omfattande sortiment av produkter och tjänster
  • Centralt belägen
  • Stor kundbas med återkommande kunder
  • Engagerade medarbetare
  • Ingår under Kronans Apotek
företagsförmedlingen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se
Call Now Button