företagsförmedlingen

Välkommen med din ansökan:

Serviceinriktat affärsstöd

5 företagsmäklare har ett möte tillsammans

Företagsförmedlingen

Kort om oss

Företagsförmedlingen är en entreprenörsdriven verksamhet som är representerad i hela landet Vi arbetar med överlåtelser av ägarledda företag med ett uppskattat försäljningsvärden från 20 mkr och uppåt sedan 2005.  Vi har sedan starten genomfört över 2000 affärer.

Företagsförmedlingen

Vem söker vi

Vi söker en driven och engagerad kollega som vill arbeta som affärstöd på vårt kontor i Skellefteå. För att trivas behöver du ha stor ansvars- och servicekänsla, vara flexibel, engagerad och självgående. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet och att det här inte är din första arbetsplats efter din utbildning

Dina uppgifter

Som affärstöd hos oss får du ett varierat arbete där du bistår våra mäklare runt om i landet. Din roll är att vara behjälplig i produktionen av företagsbeskrivningar, marknadsföring av försäljningsobjekt, produktion och uppdatering av marknads-och strukturkapital, samt att vara behjälplig i kundkännedomsprocessen och registrering av affärsinformation i vårt affärssystem ALBUS.

Företagsförmedlingen

Dina kvalifikationer

En grundförutsättning för att utföra dina arbetsuppgifter är att du är väl bevandrad i Office programmen och inte minst i Office 365, att du har en viss känsla för färg och form och god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift med mäklare, säljare, köpare och olika marknadsaktörer.

Du kommer att vara en ”hub” för våra kollegor där många frågor passerar, därför blir din serviceförmåga en viktig del. Du har också en förmåga att hålla flera bollar i luften, är praktiskt lagd med en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. 

Ditt stöd

För att komma i gång med ditt arbete kommer du få hjälp av vår erfarna kollega Katarina. Hon kommer stötta dig löpande i arbetet tills du är självgående.

Företagsförmedlingen

Välkommen till Skellefteå

Din placering kommer vara på vårt kontor på Lasarettsvägen 35 i Skellefteå.

Vi hoppas att du vill vara en del av vårt professionella team och arbeta med att hjälpa företag att expandera och utvecklas. Skicka in din ansökan idag!

Har du frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Thor Bergenholtz, verksamhetsansvarig på thor.bergenholtz@ffkf.se

alt. Johan Martinsson, styrelseordf. på johan.martinsson@ffkf.se

DELA TJÄNSTEN TILL NÅGON SOM DU TYCKER SKA SÖKA:
Call Now Button