IT-bolag som erbjuder helhetslösningar inom automatisering av digitala processer

IT-bolag som erbjuder helhetslösningar inom automatisering av digitala processer

Region: Väst

Omsättning: 20-50 Mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla ett företag som erbjuder automatisering av digitala, interna och externa, processer med specialisering inom vissa områden i syfte att effektivisera sina kunders verksamheter. Den genomsnittliga omsättningen för de tre senaste verksamhetsåren uppgick till ca 30 Mkr med genomsnittlig EBIT på ca 9 Mkr.

Beställ PM

Efter vår granskining av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Till skillnad från den vanliga metoden att anpassa verksamheterna efter standardiserade system, väljer Bolaget att anpassa sina lösningar efter kundens unikitet, oavsett om det gäller app-utveckling, stödsystem, integrationsutveckling eller WordPressutveckling.

Med ett passionerat team på ca 25 medarbetare som har expertis inom digitalisering, inklusive utveckling, integrationsplattformar, processorientering och optimering, har Bolaget målet att förenkla komplexa processer för sina kunder.

Bolaget har en diversifierad kundbas och erbjuder sin expertis till bl.a. inkasso-byråer, tillverkande industri, detaljhandel samt kommunala verksamheter.

Fördelar med förvärvet

  • Bolaget har en djupgående förståelse för kundens utmaningar och en omfattande kunskap om deras verksamheter.
  • Bolaget strävar efter att vara mer än bara en leverantör, utan även en partner som värdesätter transparens och enkelhet i kundrelationer.
  • Bolagets säljer sina tjänster som ett ”Team”, inte som enskilda resurser. Detta tillvägagångssätt minskar personberoendet och ger kunderna fördelen av ett heltäckande paket av kompetenser som levereras vid rätt tillfälle.
  • Strategin att erbjuda teambaserade lösningar har visat sig vara framgångsrik, vilket understryker Bolagets åtagande att förstå och anpassa sig till kundernas behov på ett sätt som skiljer dem från konkurrenterna och skapar långsiktigt värde.
företagsförmedlingen

Ditt team

Patric Ljunggren

Företagsmäklare

073-622 99 05
patric.ljunggren@ffkf.se
Call Now Button