Högkvalitativa tjänster inom sanering och avfuktning

Högkvalitativa tjänster inom sanering och avfuktning

Region: Väst

Omsättning: 30-50 mkr

Företagsförmedlingen har uppdraget att förmedla ett framstående sanerings- och avfuktningsföretag med specialisering inom skador orsakade av fukt och brand. Deras expertis omfattar sanering av fukt, mögel, brand, asbest, lukt, svamp, och klotter. Företaget erbjuder även rivning, blästring samt hantering och förvaring av lösöre. Omsättningen uppgår till mellan 30-50 Mkr med god lönsamhet.

Beställ PM

Efter vår granskning av er som intressent och undertecknande av sekretessförbindelse erhålls PM.

Om verksamheten

Bolagets verksamhetsområde omfattar västra Sverige. Genom åren har Bolaget etablerat starka relationer med huvudsakligen försäkringsbolag och kommuner.

Med ett 40-tal kompetenta och serviceinriktade medarbetare, alla med nödvändiga behörigheter, kännetecknas Bolaget av flexibilitet, hög kvalitet och utmärkt kundservice. Bolaget är innovativt och arbetar metodiskt för att effektivt assistera kunder genom processen. Deras skräddarsydda tjänster passar både små och stora projekt, och tillgängligheten dygnet runt gör det möjligt för dem att snabbt agera vid olyckor.

Det finns ett konstant behov av de tjänster som Bolaget erbjuder och det finns möjlighet till ytterligare tillväxt genom att komplettera verksamheten med fler tjänster och samarbeten/avtal.

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har under åren byggt upp en stor och stabil kundbas med flertalet återkommande kunder. Bolagets största kunder är starka och stabila aktörer på marknaden
  • Bolaget redovisar en bra ekonomisk utveckling med stabil omsättning. och god lönsamhet.
företagsförmedlingen

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button