Företagsförmedlingen var rådgivare när Bodafors VVS förvärvades av Sparc Group

Företagsförmedlingen var rådgivare när Bodafors VVS förvärvades av Sparc Group

Företagsförmedlingen, via Peter Henningsson och Stefan Persson, agerade rådgivare i försäljningsprocessen när Sparc Group förvärvade Bodafors VVS AB. Genom förvärvet förstärker Sparc Group sin position inom VVS i Småland.

Bodafors VVS AB är en kompetent och trygg VVS-installatör som erbjuder alla typer av VVS-installationer inom ny- och ombyggnation, renoveringar, stambyten, service och reparationer, värme- och kylsystem med mera. Med sina nio medarbetare arbetar bolaget huvudsakligen mot privatpersoner, industrier, byggentreprenörer och lantbruk i Bodafors med omnejd.

– Genom att ingå i en större koncern får vi tillgång till kompetens som vi själva saknar idag. Detta skapar goda förutsättningar för att kunna växa bolaget vidare, säger Markus Wendal Bodafors VVS AB.

Sparc Group AB (publ) är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Sedan starten 2021 har man förvärvat 72 bolag inom VVS, el, nät, projekt och säkerhet. Sparc Group är nu totalt 72 bolag i gruppen med över 900 medarbetare och verkar idag från Malmö i söder till Falun i norr med huvudkontor i Göteborg.

– Vi är glada att kunna växa med ytterligare ett VS bolag i Småland. Tillsammans med andra Sparc-bolag i regionen stärker vi nu vår position inom VS. Vi ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med Markus och Mattias, säger Erik Björklund VD Sparc Group.

Företagsförmedlingen, genom Peter Henningsson och Stefan Persson, var Bodafors VVS: s rådgivare i försäljningsprocessen.

Vi tackar för förtroendet från säljarna för uppdraget som deras rådgivare att hitta rätt partner för Bolaget. Det var ett stort intresse för bolaget där man slutligen från säljarnas sida valde Sparc Groups koncept för att utveckla bolaget vidare, säger Peter Henningsson på Företagsförmedlingen.

Ditt team

Stefan Persson

Företagsmäklare

0768-67 68 60
stefan.persson@ffkf.se

Peter Henningsson

Företagsmäklare

073-380 07 65
peter.henningsson@ffkf.se
Call Now Button