Företagsförmedlingen var Bärgningstjänsten Sverige AB: s rådgivare när företaget blev en del av Autocirc

Företagsförmedlingen var Bärgningstjänsten Sverige AB: s rådgivare när företaget blev en del av Autocirc

Bärgningstjänsten Sverige AB får nya ägare i Autocirc. Säljarens rådgivare i försäljnings-processen var Andreas Leben Arnewid och Jonas Hultgren, Företagsförmedlingen.

Bärgningstjänst Sverige AB erbjuder bärgningstjänster, vägassistans och fordonstransporter i Västsverige. Bolaget har en stark position på sin marknad med väletablerade sam-arbeten och man känner lätt igen dem på vägarna med sin gula fordonsflotta.

– Det här är ett viktigt och inspirerande steg för oss. Vi ser en mycket stor potential i Autocircs affärsmodell och deras ambition framåt. Våra tjänster blir nu en del av en värdekedja med större genomslag och kan göra skillnad för en mer hållbar bildelsindustri, säger Marcus Gustavsson, VD Bärgningstjänsten Sverige.

Autocirc med drygt 900 anställda i 56 koncernbolag i Europa arbetar för en cirkulär omställning inom fordonsindustrin. Man ser till att använda bildelar kommer tillbaka på vägarna igen – eller att material och komponenter kan göra nytta i helt andra produkter och sammanhang.

– Pålitliga transport- och bärgningstjänster är en förutsättning för vår verksamhet. Bärgningstjänsten Sverige kommer att spela en central roll i Autocircs infrastruktur och bidra till att fordon når våra verkstäder och demonteringsanläggningar snabbt och säkert. Vi är väldigt stolta över det här förvärvet och ser fram emot vårt samarbete, säger Johan Livered, VD Autocirc.

– Det har varit ett sant nöje att få arbeta med Marcus under ett års tid. En sann entreprenör med stort hjärta och mycket professionell, säger Andreas på Företagsförmedlingen.

Andreas Leben Arnewid

Ditt team

Andreas Leben Arnewid

Företagsmäklare

073-448 61 03
andreas.arnewid@ffkf.se

Jonas Hultgren

Företagsmäklare

073-941 47 60
jonas.hultgren@ffkf.se
Call Now Button