Bransch:

Handel

Region:

Norra Norrland

Omsättning:

16-17 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Verksamhet inom försäljning av trädgårdsmaskiner och tillbehör

Fin och välrenommerad verksamhet inom försäljning av trädgårdsmaskiner, tillbehör och verktyg via en fysisk butik belägen i en större stad efter Norrlandskusten. Bolaget erbjuder även service och reparationer av trädgårdsmaskiner.

Verksamhet

De produkter Bolaget säljer riktar sig till proffsanvändare, privatpersoner, förvaltningar och föreningar. Bolagets omsättning har under de redovisade åren uppgått till mellan ca 16-17 mkr med ett mycket bra rörelseresultat. Bolaget har ett brett sortiment av trädgårdmaskiner, tillbehör och verktyg som riktar sig till proffsanvändare, privatpersoner, förvaltningar och föreningar. Bolaget utför även service på andra märken och hyr ut maskiner. Försäljningen sker via en fysisk butik med mycket bra exponeringsläge. Bolagets medarbetare har god kompetens och kunskap inom sina respektive arbetsområden.

Kunder

Bolagets kunder består av både privatkunder och företagskunder med en fördelning på 50/50 och Bolagets marknad är stabil och det finns ett konstant behov av de produkter som Bolaget erbjuder.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer.
  • Kunderna har ett högt förtroende gentemot Bolaget
  • Bolaget samarbetar med bra leverantörer med välkända varumärken.

Ditt team