Bransch:

Tillverkning/Industri

Region:

Syd

Omsättning:

24-30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Tillverkning och installation av utrustning

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla en mycket fin verksamhet inom tillverkning, installation och service med huvudverksamhet inom installation av enklare såväl som komplicerade konstruktioner ute hos kunderna.

Verksamhet

Verksamheten inriktad mot tillverkning och installation av utrustning och bolaget har satsat offensivt de senaste åren i både utrustning och lokalanpassningar. Bolaget bygger och utför komplexa installationer av produktionslinjer. Bolagets huvud-verksamhet är installation av enklare såväl som komplicerade konstruktioner ute hos företag. Vidare erbjuder Bolaget tillverkning och montering av kompletta eller delar av utrustningar efter kundens ritningar eller önskemål. Även kundservice mot befintliga kunder är en viktig del av verksamheten. Genom ett mycket bra samarbete med lokala leverantörer i sitt närområde kan Bolaget erbjuda allt från svetsade konstruktioner till precisionsbearbetade utrustningar.

Kunder

Bolaget har både större och mindre kunder inom olika branscher vilket ger en bra riskspridning.

Marknad

Marknaden för Bolagets produkter och tjänster är god, även Bolagets orderingång. I dagsläget nekar Bolaget uppdrag på grund av att resurserna är fullbelagda.

Nyckeltal (mkr) 2018 2017 2016
Omsättning 23,6 35,9 30,1
Rörelseresultat 2,8 6,7 6,1
Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har under sina verksamma år byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer.
  • Verksamheten är väl inarbetad och stabil.
  • Flexibilitet är ett nyckelord i verksamheten, kundens önskemål ska helt enkelt lösas. En förutsättning för det är att Bolagets personal har ett väldigt stort yrkeskunnande och är allround, ”alla kan göra allt”.

Ditt team