Såld

Bransch:

Tjänster/Service

Region:

Väst

Omsättning:

25-50  mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut
OBS! Det här objektet är sålt.

Snabbväxande lönsamt företag inom miljö- och vattenrening med egna patent

Företagsförmedlingen har fått i uppdrag att förmedla ett Bolag som erbjuder marknadens effektivaste och mest hållbara metoder inom vattenteknik med egna patent, produkter och tjänster för vattenrening inom infrastrukturprojekt samt bygg- och anläggningsindustrin.

Verksamhet

Bolaget grundades 2015 och arbetar i flera av de största infrastrukturprojekten och leder utvecklingen i Sverige. För att bidra till en snabbare uppskalning och geografisk expansion söker Bolaget en stark huvudägare. Bolaget erbjuder sina kunder tillgång till förstklassig vattenrening i stora volymer, hållbart, tidseffektivt och säkert. Man erbjuder mobila och stationära reningssystem för främst infrastruktur- och andra samhällsutvecklingsprojekt.

Kunder

Bland kunderna återfinns i dagsläget främst företag inom infrastruktur, bygg- och anläggningsbranschen så som NCC, PEAB, Skanska, JM, Ragnsells m.fl. Bolagets reningsteknik passar bland annat bygg- och anläggningsprojekt, berg- och grustäkter, industriellt dag- och processvatten, vägar och tunnelarbeten, avfallshanterings-anläggningar, gruvindustri, stadsutvecklingsprojekt, samt hamnar, flygplatser och logistik-anläggningar.

Ekonomisk utveckling

Presenterad prognos är baserad på fortsatt utveckling av Bolaget i dess nuvarande form och ägande, orderstocken uppgår till ca 50 Mkr.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget känner sig trygg i fortsatt hög tillväxt.
  • Det finns goda möjligheter att bli en ledande aktör i Europa och detta är vad nuvarande ägare brinner för.

Ditt team