Bransch:

Handel

Region:

Öst

Omsättning:

30 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Profil- och reklamföretag med helhetskoncept

Företagsförmedling har uppdraget att förmedla ett Bolag inom profil- och reklambranschen med lång historik. . Verksamheten bygger på långa avtal med rikstäckande kunder.

Verksamhet

Bolaget erbjuder ett helhetskoncept med hög servicegrad som innehåller presentreklam, profilkläder, trycksaker samt lager och distributionstjänster. Bolaget har egen kompetens i alla delar av helhetskonceptet och ett eget högpallslager, vilket leder till korta ledtider och hög servicegrad. Stort fokus ligger på tekniska lösningar och Bolaget har webbshoppar som är skräddarsydda för varje enskild kund med ett utvalt sortiment av produkter. Bolaget tar stort socialt och miljömässigt ansvar där samtliga produkter och tjänster som levereras följer Code of Conduct. Dessutom har Bolaget ett helt sortiment av Fairtrade och Svanenmärkta produkter. Organisationen är relativt självgående och består av engagerade och kompetenta medarbetare.

Kunder

Kunderna består i huvudsak av stora rikstäckande företag och organisationer med vilka Bolaget har flerårsavtal med.

Ekonomisk utveckling

Bolaget omsatte det senaste verksamhetsåret ca 30 Mkr och hade en rörelsemarginal på 14 %, vilket var en ökning jämfört med föregående år. Bolaget har en stark prospektstock och det finns goda förutsättningar för en fortsatt expansion. Bolagets årsprognos för innevarande år bekräftas av första kvartalets utfall (Q1) som är bolagets bästa någonsin. Bolagets målsättning är att med kapaciteten i befintlig organisation omsätta 50 Mkr inom 3 – 5 år.

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Långa avtal med stabila kunder som finns över hela landet
  • Helhetserbjudande med hög servicegrad
  • Modernt arbetssätt med teknik i framkant

Ditt team