Bransch:

Handel

Region:

Norr

Omsättning:

40 mkr

Beställ PM

Jag accepterar ffkf.se integritetsvillkor

Skriv ut

Lönsam verksamhet inom försäljning av husvagnar och husbilar

Bolaget marknadsför och säljer nya husbilar och husvagnar från välkända och stabila varumärken. Dessutom har Bolaget ett stort begagnatlager med alla märken och i alla prisklasser. Bolaget har även en välutrustad butik med alla tillbehör som behövs för en campingsemester.

Verksamhet

I Bolagets verkstad utförs samtliga förekommande arbeten på bodelen på husbilar och husvagnar, allt från enkla gasoltäthetsprov till avancerade tak- och väggbyten. Bolagets kunder inom försäljning av husvagnar och husbilar består främst av privatpersoner. Inom verkstadstjänster består kunderna av olika försäkringsbolag men även privatpersoner står för en betydande andel. Bolaget har i dagsläget 7 anställda medarbetare exklusive ägaren. Fritidsfordon är en bransch i stark utveckling och campingturism är en växande trend. Även intressent för inhemsk turism ökar. Nyregistrering av husbilar har under de senaste 10 åren mångdubblats.

Utvecklingspotential

Utvecklingspotential i Bolaget består främst av vidareutveckling av befintliga varumärken men det finns även möjligheter att utöka verksamheten med ytterligare fabrikat. Det finns flera ledande varumärken tillgängliga i det geografiska marknadsområdet.

Ekonomisk utveckling

Omsättningen per 2016 uppgick till ca 40 mkr med ett rörelseresultat på ca 1,2 mkr

Varför är detta ett bra förvärv?
  • Bolaget har under åren byggt upp ett välkänt varumärke i branschen.
  • Bolaget har en stor och trogen kundkrets med många återkommande kunder.
  • Bolaget erbjuder husbilar och husvagnar från stabila leverantörer med välkända varumärken.

Ditt team